Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Recenze

Přidáno: 15.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Doručování Českou poštou s možností jen balík do ruky. Balík je na cestě týden a Poště se zatoulal.

 

Přidáno: 15.01.2017

Ondřej

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

v tomto obchodě jsem nakoupil především z toho důvodu, že to byl (snad) jediný obchod, který nabízel zboží, které jsem poptával. S objednaným zbožím jsem až na nějaké drobnosti spokojen.

Pro:

rozmanitost produktů.

Proti:

Hlavní slabinou je sám produkt. Potisk je pouze dočasný, snadno se oškrabe.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení Ondřeji.

Jsme rádi, že jste se podělil se svojí zkušeností s naším obchodem s pouzdry na mobil, obaly a kryty Coolcase.cz.

Pokud je s pouzdrem problém, kontaktujte nás na info@coolcase.cz, a my se jej pokusíme co nejdříve vyřešit k Vaší spokojenosti.


S pozdravem,

Coolcase pouzdra na mobil, obaly a kryty i jiné příslušenství na mobilní telefony
https://www.coolcase.cz

Autorizovaný prodejce Head Case Designs

Prodejna:
Tylova 11
301 00 Plzeň
 

Přidáno: 15.01.2017

eva1602

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Absolutní jednička.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení.

Jsme rádi, že jste se podělila se svojí zkušeností s naším obchodem s pouzdry na mobil, obaly a kryty Coolcase.cz.


S pozdravem,

Coolcase pouzdra na mobil, obaly a kryty i jiné příslušenství na mobilní telefony
https://www.coolcase.cz

Autorizovaný prodejce Head Case Designs

Prodejna:
Tylova 11
301 00 Plzeň
 

Přidáno: 15.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

dobrý nákup kvalitního a neokoukaného zboží

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení.

Jsme rádi, že jste se podělil/a se svojí zkušeností s naším obchodem s pouzdry na mobil, obaly a kryty Coolcase.cz.


S pozdravem,

Coolcase pouzdra na mobil, obaly a kryty i jiné příslušenství na mobilní telefony
https://www.coolcase.cz

Autorizovaný prodejce Head Case Designs

Prodejna:
Tylova 11
301 00 Plzeň
 

Přidáno: 15.01.2017

vieri

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Uplna spokojnost.Doporucujem! Tovar je totozny stym ako na obrazku.Vyzera perfektne!!! Dakujem.

Pro:

Dobra komunikacia so zakaznikom.

 

Přidáno: 14.01.2017

Deltič

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vypadalo to lákavě, cena nízká nebyla tak jsem očekával kvalitu. Inu za 400kč kryt ze silikonu není málo. Ale kvalita potisku je bída. Loupe se, lehce se potisk smazává a zdá se mi že i barví.

 

 

Přidáno: 14.01.2017

krakojed

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super!!!Doporučuji!!!

 

 

Přidáno: 14.01.2017

Ančí

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Na obal na mobil jsem si musela chvíli počkat kvůli vánočním svátkům, ale vyplatilo se. Obal je krásný. Jsem moc spokojená jak se zbožím, tak s komunikací a dodáním. Určitě doporučuji.

 

 

Přidáno: 13.01.2017

Manka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

vše v pořádku

Pro:

dobrá cena

 

Přidáno: 13.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super.

Pro:

Skvela komunikace, rychla doprava.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení.

Jsme rádi, že jste se podělil/a se svojí zkušeností s naším obchodem s pouzdry na mobil, obaly a kryty Coolcase.cz.


S pozdravem,

Coolcase pouzdra na mobil, obaly a kryty i jiné příslušenství na mobilní telefony
https://www.coolcase.cz

Autorizovaný prodejce Head Case Designs

Prodejna:
Tylova 11
301 00 Plzeň
 

 

OGY4NDIz