Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Recenze

Přidáno: 27.02.2017

Petr

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji

Pro:

Velký sortiment

Proti:

Nevím

 

Přidáno: 27.02.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ochota,vstpřísnost,perfektnì dodání zboží

 

Vyjádření našeho obchodu

Hezký den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení.

Jsme velice rádi, že jste se v recenzi podělila se svojí zkušeností s naším obchodem s pouzdry na mobil, obaly a kryty Coolcase.cz.


S pozdravem,

Coolcase pouzdra na mobil, obaly a kryty i jiné příslušenství na mobilní telefony
https://www.coolcase.cz

Autorizovaný prodejce Head Case Designs

Prodejna:
Tylova 11
301 00 Plzeň
 

Přidáno: 27.02.2017

Tomáš

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Kvalitní pouzdra!

Proti:

O žádných nevím

Vyjádření našeho obchodu

Hezký den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení.

Jsme velice rádi, že jste se v recenzi podělil se svojí zkušeností s naším obchodem s pouzdry na mobil, obaly a kryty Coolcase.cz.


S pozdravem,

Coolcase pouzdra na mobil, obaly a kryty i jiné příslušenství na mobilní telefony
https://www.coolcase.cz

Autorizovaný prodejce Head Case Designs

Prodejna:
Tylova 11
301 00 Plzeň
 

Přidáno: 26.02.2017

Iveta

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jediné co by se podle mě dalo zlepšít je placení kartou. Bylo by super to moci zaplatit hned na srácnce a ne čekat na email a poté posla a čekat na potvrezní. Dle mě zdlouhavé a zbytečné.

 

 

Přidáno: 26.02.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Celkem široký výběr.

Proti:

Dlouhá doručovací lhůta.

 

Přidáno: 25.02.2017

Kikina

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji

Pro:

Rychlost vyřízení objednávky.

Proti:

Žádné

 

Přidáno: 25.02.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

nema platbu kartou

 

Přidáno: 23.02.2017

Terka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Na stránkách je velký výběr krytů za skvělou cenu, dodání zboží bylo rychlé (objednávala jsem z Prahy a do 3 dnů byl kryt tu) a ceny za dopravu taky ok :-) mimo to píší hezké a vtipné maily které pobavily :-D a zároveň informovaly o všem, co se s vaším zbožím zrovna děje, což bylo taky super :-) kryt je kvalitní, líbí se mi, že má dostatečně vysoké okraje kolem displeje (objednávala jsem na honor 7 lite, silikonový).
Jednoznačně doporučuji!

Pro:

Dobré ceny za zboží i za dopravu

Vyjádření našeho obchodu

Hezký den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení.

Jsme velice rádi, že jste se v recenzi podělila se svojí zkušeností s naším obchodem s pouzdry na mobil, obaly a kryty Coolcase.cz.


S pozdravem,

Coolcase pouzdra na mobil, obaly a kryty i jiné příslušenství na mobilní telefony
https://www.coolcase.cz

Autorizovaný prodejce Head Case Designs

Prodejna:
Tylova 11
301 00 Plzeň
 

Přidáno: 23.02.2017

Edmundos

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost a spolehlivost

Vyjádření našeho obchodu

Hezký den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení.

Jsme velice rádi, že jste se v recenzi podělil se svojí zkušeností s naším obchodem s pouzdry na mobil, obaly a kryty Coolcase.cz.


S pozdravem,

Coolcase pouzdra na mobil, obaly a kryty i jiné příslušenství na mobilní telefony
https://www.coolcase.cz

Autorizovaný prodejce Head Case Designs

Prodejna:
Tylova 11
301 00 Plzeň
 

Přidáno: 22.02.2017

Lucie

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Objednala jsem si flip case kryt na Xiaomi Redmi 3, telefon v krytu ,,plaval,, tudíž nedržel a vypadával, je vyrobený z nějakého ksuntoveho plastu takže mi začali i opadávat kousky krytu. Dala jsem za ten kryt dost peněz a musím říct, že to byli vyhozené peníze !

Vyjádření našeho obchodu

Hezký den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení.

Jsme velice rádi, že jste se v recenzi podělila se svojí zkušeností s naším obchodem s pouzdry na mobil, obaly a kryty Coolcase.cz.

Pokud se vyskytl takový problém, není nic jednoduššího, než nás kontaktovat na emailu info@coolcase.cz. Rádi reklamaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.
A zajisté to bude příjemnější řešení, než si postěžovat, že jste vyhodila zbytečně peníze.


S pozdravem,

Coolcase pouzdra na mobil, obaly a kryty i jiné příslušenství na mobilní telefony
https://www.coolcase.cz

Autorizovaný prodejce Head Case Designs

Prodejna:
Tylova 11
301 00 Plzeň
 

 

YWIyMzI0M