Prodejna v Plzni je nyní otevřena pouze pro výdej objednávek z eshopu (8-15h). Klasický prodej na prodejně není kvůli opatřením možný.

Potřebujete poradit?
(Po-Pá 8-15 hod)
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík dočista zeje prázdnotou
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat na info@coolcase.cz
Nakupte ještě za 600,00 Kč a máte dopravu do Zásilkovny ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas podnikateli Pavel Hlůžek (www.coolcase.cz), se sídlem Pačejov 210, 34101 Horažďovice , IČ 75490404, zapsán v živnostenském rejstříku na MÚ Horažďovice (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky v eshopu

Samsung Galaxy S20 FE - přísluško skladem
12.11.2020
Samsung Galaxy S20 FE - přísluško skladem
Výběr příslušenství na Samsung Galaxy S20 FE číst celé
LG Velvet
01.09.2020
LG Velvet
Je to tady. Nově si u nás vyparádíte i LG Velvet. Klikni. Mrkni. Házej do košíku. číst celé
Knížky a silikony na Honor 9X Lite
13.07.2020
Knížky a silikony na Honor 9X Lite
Silikonová i knížková pouzdra na Honor 9X Lite omrknete a obléknete zde. číst celé
Právě jsme naskladnili skla na telefony Huawei Y6p a Huawei Y5p
19.06.2020
Právě jsme naskladnili skla na telefony Huawei Y6p a Huawei Y5p
Máme pro vás ochranná skla na displej pro telefony Huawei Y6p a Huawei Y5p. Neváhejte a ochraňte svého mobilního miláčka Huawei Y6p nebo Huawei Y5p. číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2014 - 2020 © COOLCASE.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.