Potřebujete poradit?
(Po-Pá 8-15 hod)
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík dočista zeje prázdnotou
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat na info@coolcase.cz
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

Zásilkovna

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.coolcase.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.coolcase.cz
  1. Podnikatel Pavel Hlůžek (www.coolcase.cz), se sídlem Pačejov 210, 34101 Horažďovice , IČ 75490404, zapsán v živnostenském rejstříku na MÚ Horažďovice. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno sdružením podnikatelů (Pavel Hlůžek a Jiří Kabelka) tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Dopravce, Direct Parcel Distribution CZ s. r. o., Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy
    • Dopravce, Geis Parcel CZ s.r.o., Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice, okres Rokycany
    • Dopravce, Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Balikobot, s.r.o., Revoluční 16, 110 00 Praha 1
    • Zásilkovna s.r.o., Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9
    • Zásielkovňa s. r. o., Muchovo námestie 3624/8, 851 01 Bratislava
    • foxentry.cz - AVANTRO, s.r.o. 04997476 CZ04997476 Jeseniova 1151/55 130 00 Praha 3

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@coolcase.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.coolcase.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        • marketingové účely
        • retargeting

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
      • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
      • Poskytovatelem služby Piwik, 150 Willis St, 6011 Wellington, New Zealand
      • Zendesk, Inc. Attn: Privacy Officer 1019 Market Street San Francisco, CA 94103, United States
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

       8. Informace o zpracování osobní údaje zákazníka pro účely zaslání dotazníku spokojenosti Heurekou:

    • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

Novinky v eshopu

Nově na eshopu - pouzdra na Honor 20 Lite
17.06.2019
Nově na eshopu - pouzdra na Honor 20 Lite
Nově na eshopu - pouzdra, kryty i obaly na Honor 20 Lite číst celé
Super nabíječky do auta Fixed pro Apple iPhone
28.05.2019
Super nabíječky do auta Fixed pro Apple iPhone
Na eshop přibyly skvělé autonabíječky Fixed pro mobilní telefony Apple iPhone s konektorem Lightning. Nabíječky do auta Fixed disponují technologií ra... číst celé
Rodinný souboj Huawei Y6 (2019) vs Honor 8A
22.05.2019
Rodinný souboj Huawei Y6 (2019) vs Honor 8A
Jako rodinný souboj Huawei Y6 (2019) vs Honor 8A se může zdát uvedení do prodeje těchto dvou telefonů. Oba přístroje Huawei Y6 (2019) a Honor 8A mají ... číst celé
Velký výběr příslušentsví na Samsung Galaxy A40
15.05.2019
Velký výběr příslušentsví na Samsung Galaxy A40
Samsung letos na jaře uvolnil do prodeje několik nových modelů řady Galaxy A. Jedním z levnějších modelů je Samsung Galaxy A40. Na eshopu najdete již ... číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2014 - 2019 © COOLCASE.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.