Prodejna v Plzni je standardně otevřena od pondělí do pátku mezi 8. a 15. hod.

Potřebujete poradit?
(Po-Pá 8-15 hod)
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík dočista zeje prázdnotou
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat na info@coolcase.cz
Nakupte ještě za 500,00 Kč a máte dopravu do Zásilkovny ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas podnikateli Pavel Hlůžek (www.coolcase.cz), se sídlem Pačejov 210, 34101 Horažďovice , IČ 75490404, zapsán v živnostenském rejstříku na MÚ Horažďovice (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky v eshopu

Právě jsme naskladnili skla na telefony Huawei Y6p a Huawei Y5p
19.06.2020
Právě jsme naskladnili skla na telefony Huawei Y6p a Huawei Y5p
Máme pro vás ochranná skla na displej pro telefony Huawei Y6p a Huawei Y5p. Neváhejte a ochraňte svého mobilního miláčka Huawei Y6p nebo Huawei Y5p. číst celé
Nová pouzdra Xiaomi Redmi Note 9S, Xiaomi Redmi Note 9 Pro i Xiaomi Redmi Note 9
15.06.2020
Nová pouzdra Xiaomi Redmi Note 9S, Xiaomi Redmi Note 9 Pro i Xiaomi Redmi Note 9
Nyní si u nás vyzdobíte parádním barevným krytem i supr čupr novinky Xiaomi Redmi Note 9S, Xiaomi Redmi Note 9 Pro i Xiaomi Redmi Note 9 číst celé
Příslušenství k novince Samsung Galaxy A41
14.05.2020
Příslušenství k novince Samsung Galaxy A41
Nově jsme pro Vás přichystali výběr pouzder na mobilní telefon Samsung Galaxy A41. číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2014 - 2020 © COOLCASE.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.